ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρελθόν ο Σάτο, κοντά στη Φενέρ

Παρελθόν ο Σάτο, κοντά στη Φενέρ
INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Ρομέιν Σάτο, ο οποίος βρίσκεται κοντά στη Φενέρμπαχτσε. Διαβάστε αναλυτικά.

Το συμβόλαιο του Ρομέιν Σάτο με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και ο Κεντροαφρικανός αποτελεί παρελθόν από το "τριφύλλι".

Η "πράσινη" ΚΑΕ δεν σκόπευε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Σάτο και πλέον ο παίκτης είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αρκετές ομάδες φαίνεται να βολιδοσκοπούν την περίπτωση του, όμως η τουρκική Φενέρμπαχτσε βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες.

Η παρουσία του Σιμόνε Πιανιτζάνι στον πάγκο των Τούρκων είναι το "κλειδί", ώστε ο Ρομέιν Σάτο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Φενέρ. Ο 31χρονος αθλητής έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ιταλό τεχνικό για τέσσερα χρόνια στη Σιένα, πραγματοποιώντας με τη φανέλα των πρωταθλητών Ιταλίας τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει για τη σύναψη συνεργασίας Σιμόνε Πιανιτζάνι και Τούρκων, με τον Ρομέιν Σάτο να αποτελεί έναν από υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Φενέρμπαχτσε.

Ο Πιανιτζάνι είναι ένας εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ευρώπη, ένας από τους κυριότερους λόγους της δυναστείας της Σιένας και ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας. Ο Σάτο ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά με 7,1 πόντους, 4,7 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε 5,7 πόντους και 3,8 ριμπάουντ ανά αναμέτρηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ