ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Ο Πανιώνιος έπρεπε να διαμαρτυρηθεί"

Παπαδόπουλος: "Ο Πανιώνιος έπρεπε να διαμαρτυρηθεί"
INTIME SPORTS

Στην κλήρωση των διαιτητών, ο Μάνος Παπαδόπουλος ρώτησε τον Στέλιο Συμεωνίδη πως ήταν η διαιτησία στον αγώνα Ολυμπιακός-Ηλυσιακός. Διαβάστε τους διαλόγους

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε η κλήρωση των διαιτητών τόσο για την 16η αγωνιστική όσο και για την 17η.

Το παρών στα γραφεία της ΚΕΔ έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος ο οποίος στο περιθώριο της κλήρωσης απευθύνθηκε προς τον κ. Συμεωνίδη.

"Πώς σας φάνηκε η διαιτησία στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηλυσιακό;", τον ρώτησε για να πάρει την εξής απάντηση:

"Δεν ήταν καλή η διαιτησία", σχολίασε ο κ. Συμεωνίδης για να συνεχίσει ο κ. Παπαδόπουλος: "Εγώ πιστεύω ό,τι έγιναν όργια".

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Συμεωνίδης τόνισε ότι: "Δεν θα πρέπει να αναφέρεστε σ' αυτή τη διαιτησία από τη στιγμή που δεν αφορούσε τον Παναθηναϊκό".

Η απάντηση του κ. Παπαδόπουλου ήταν άμεση και κατηγορηματική: "Είναι δικό μας θέμα γιατί διεκδικούμε την πρώτη θέση και υπάρχουν και άλλες ομάδες που την διεκδικούν. Δεν θα το συνεχίσω όμως, καθώς οι κύριοι στους οποίους αναφέρομαι απουσιάζουν".

Αποχωρώντας από την κλήρωση ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε: "Έχετε δίκιο, ο Πανιώνιος θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί καθώς μαζί με τον Ολυμπιακό διεκδικούν τη δεύτερη και την τρίτη θέση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ