ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάνκο: "Όσο πιο ψηλά γίνεται"

Πάνκο: "Όσο πιο ψηλά γίνεται"
INTIME SPORTS

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Άντι Πάνκο ήταν πολύ θετικός, τελειώνοντας το παιχνίδι με 8 και 6 ριμπάουντ. Διαβάστε τι είπε για τη νίκη επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας

Ο Άντι Πάνκο έκλεισε τα 35 την Πέμπτη και γιόρτασε με μία καλή εμφάνιση. Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού μίλησε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει υψηλές προσδοκίες.

Στις δηλώσεις του, εμφανίστηκε κρατώντας ένα μήλο το οποίο είχε αρχίσει να τρώει και ρωτήθηκε σχετικά με την συνήθεια του αυτή λέγοντας:

"Πάντα έχει γλυκιά γεύση, ιδίως μετά από νίκη. Προσπαθώ να φροντίζω τον εαυτό μου άλλωστε η γυναίκα μου με συμβουλεύει και μου λέει καθημερινά ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα (σ.σ. γέλια)".

Σε ερώτηση για το αν έχουν σημασία οι νίκες ή οι καλές εμφανίσεις, σχολίασε: "Για εμάς έχουν ρόλο και τα δυο. Έχουμε υψηλές προσδοκίες. Θέλουμε να νικάμε κάθε ματς στην σειρά και να έχουμε και καλές εμφανίσεις. Να βελτιωνόμαστε μέσα από κάθε ματς σαν ομάδα".

Ο Παναθηναϊκός έχει δυο παιχνίδια ακόμα πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; "Θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε δυο ματς ένα εντός και ένα εκτός και θέλουμε να τα πάρουμε και τα δύο. Αυτή ήταν η φιλοσοφία που είχε η ομάδα και τα προηγούμενα δεκαπέντε χρόνια, αυτή έχουμε και εμείς".

Μπανκς: "Χαρούμενος που είμαι εδώ"

Ο Μάρκους Μπανκς σχολίασε ότι είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ... "Αισθανόμουν πιο άνετα στο παιχνίδι. Σίγουρα τα πήγα καλύτερα και το ευχαριστήθηκα περισσότερο. Τελικά δικαιώθηκαν όλα όσα είχε δει να κάνει η ομάδα μου στις προπονήσεις και όσα μας ζητάει ο προπονητής μας. Ήταν μια συνολική νίκη. Όλοι δουλέψαμε σκληρά για να την κατακτήσουμε".

Σε ερώτηση για τα πολλά χαμένα ριμπάουντ υποστήριξε: "Δουλεύουμε κάθε μέρα ο προπονητής μας λέει να έχουμε τον έλεγχο τον ριμπάουντ και εγώ σαν γκαρντ θα πάρω πάνω μου την ευθύνη για το ότι ίσως αφήνω σε κάποιες στιγμές τον χώρο ευθύνης μου. Είναι πράγματα όμως τα οποία θα διορθωθούν με την δουλειά".

Σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό είπε; "Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου έδωσε να έρθω να παίξω εδώ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ