ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Παναθηναϊκός για Ισαάκ Φοτού"

"Παναθηναϊκός για Ισαάκ Φοτού"

Πληροφορίες από το εξωτερικό κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ισαάκ Φοτού. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Μπάμπεργκ απέρριψε την κρούση του τριφυλλιού για τον Νίκολο Μέλι.

Συγκεκριμένα, ο David Pick, επικαλούμενος προσωπικές πληροφορίες ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 25χρονο Νεοζηλανδό πάουερ φόργουορντ, Ισαάκ Φοτού, ο οποίος άνηκε μέχρι πρότινος στην Σαραγόσα.

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπάμπεργκ για τον Ιταλό σταρ της γερμανικής ομάδας, Νίκολο Μέλι. "Καμία συμφωνία, τέλος οι συζητήσεις", έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Φοτού γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1993 στην πόλη Γιορκ της Αγγλίας. Ο πατέρας του είναι από το Βασίλειο του Τόνγκαν της Πολυνησίας και η μητέρα του Αγγλίδα. Η οικογένεια Φοτού μετακόμισε στη Νέα Ζηλανδία και εγκαταστάθηκε στο Οκλαντ, όταν ο Φοτού ήταν 7 ετών. Φοίτησε στο γυμνάσιο Rangitoto College και στο πανεπιστήμιο της Hawaii. Το 2015 δοκίμασε την τύχη του στο νταφτ του ΝΒΑ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το 2011-12 αγωνίστηκε με τους New Zealand Breakers και το 2014 πήγε στην Ισπανία για λογαριασμό της Σαραγόσα, από την οποία αγωνίστηκε ως δανεικός πέρυσι στην Μανρέσα.

Με την ομάδα της Σαραγόσα αγωνίστηκε πέρσι στο Eurocup (σε 18 ματς), έχοντας μέσο όρο 9.1 πόντους (64.3% δίποντα, 34.3% τρίποντα, 74.1% βολές), 3.6 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά παιχνίδι, σε 20 λεπτά μέσο όρο χρόνο συμμετοχής. Στο ισπανικό πρωτάθλημα είχε 8.1 πόντους και 4.1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Τα σχετικά tweets:







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ