ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όσα ενώνουν τον Μασιούλις με τον Παναθηναϊκό

Όσα ενώνουν τον Μασιούλις με τον Παναθηναϊκό

Για τη νέα πρόκληση της καριέρας του μίλησε ο Γιόνας Μασιούλις, τονίζοντας πως το ξεκίνημα από την αρχή είναι το κοινό στοιχείο που τον ενώνει με τον Παναθηναϊκό.

Το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας για τους λόγους που αποφάσισε να γίνει μόνιμος κάτοικος Αθηνών.

"Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν, μία πρόκληση τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Έχουμε ένα κοινό με τον Παναθηναϊκό, ο σύλλογος μπαίνει σε μία νέα φάση της ιστορίας του και εγώ θέλω να κάνω μία νέα αρχή μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στην συνέχεια ο 27χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε αναλυτικότερα στην επιλογή του λέγοντας ότι: "Η Αρμάνι Μιλάνο δεν ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή μου, τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω κάτι σχετικό, η Σιένα μείωσε το μπάτζετ της για να φτιάξει νέα ομάδα, ήθελε να με κρατήσει, αλλά δεν βρήκαμε τη λύση, μου έκαναν πρόταση, είπα τι ήθελα και τότε ήρθε η καλύτερη προσφορά του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα άλλου επιπέδου, ενώ η Αθήνα είναι μία μεγάλη πόλη και έχεις πολλά περισσότερα να κάνεις. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυνατό και δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά ταξίδια, καθώς οι περισσότερες ομάδες παίζουν στην Αθήνα. Η Σιένα έχει πολλά πλεονεκτήματα, υπέροχη ατμόσφαιρα, πολύ καλή οργάνωση, αλλά η απόφασή μου δεν στηρίχτηκε μόνο σε έναν παράγοντα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ