ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Ο κόσμος στο ΟΑΚΑ"

Ομπράντοβιτς: "Ο κόσμος στο ΟΑΚΑ"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια μοίραζε μετά το τέλος του αγώνα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόσο στους παίκτες του όσο και στους Τούρκους φιλάθλους που δημιούργησαν ατμόσφαιρα σε αθλητικά πλαίσια

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε και τη νίκη με σκορ 77-56 μέσα στην Τουρκία.

Πάντως, απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο για να δώσει δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας με αντίπαλο και πάλι τη Φενέρμπαχτσε.

"Ξεκινήσαμε με μεγάλη προσοχή στον αγώνα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και είμαστε ευχαριστημένοι για τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαμε. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι", υπογράμμισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συμπλήρωσε:

"Τους κρατήσαμε στους 56 πόντους και μάλιστα στην έδρα τους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και για τη συνέχεια. Είναι κάτι που με ευχαριστεί και δείχνει την πολύ καλή αμυντική λειτουργία που είχαμε. Όπως είχα πει και μετά με την αναμέτρηση με την Ούνιξ Καζάν, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Όλοι έχουν πιθανότητες. Υπολείπονται ακόμη τρία παιχνίδια. Αυτό που εμείς θα πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο, να συνεχίσουμε έτσι. Συγχαρητήρια στους παίκτες".

Παράλληλα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε και στον κόσμο: "Ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο σήμερα. Πιστεύω ότι μια ομάδα όπως η Φενέρ, αξίζει να έχει ένα τέτοιο γήπεδο. Συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα σήμερα. Αυτό που θέλω να πω στους δικούς μας φίλους, είναι ότι πρέπει να καταλάβουν πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΟΑΚΑ.

Θα πρέπει να ξεχάσουν το αποψινό αποτέλεσμα και να είναι εκεί να μας βοηθήσουν. Οι αντίπαλοί μας είναι περήφανοι άνθρωποι και είναι ένα παιχνίδι που ξεκινάει από το μηδέν. Θα έρθουν για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να καταλάβουν ότι είναι καθοριστικό για εμάς και τους θέλουμε δίπλα μας, γιατί αν έχουμε ένα κακό αποτέλεσμα, θα έχουμε πάλι ότι είχαμε και μετά την Ούνιξ Καζάν. Χρειαζόμαστε τη νίκη, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι σημαντικό για τη συνέχεια.

Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να συνεχίσουμε με συγκέντρωση, γιατί την επόμενη εβδομάδα έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια».

Από την πλευρά του, ο πρώτος σκόρερ του αγώνα και με ατομικό ρεκόρ πόντων Κώστας Καϊμακόγλου υπογράμμισε: "Δεν θα έλεγα ότι ισοφαρίσαμε την ήττα από την Ούνιξ Καζάν με τη νίκη αυτή. Αν είχαμε νικήσει την περασμένη εβδομάδα, θα βρισκόμασταν σε πλεονεκτική θέση. Το θέμα είναι να μάθουμε από το λάθος μας.

Να μάθουμε από την ήττα. Να μην ξαναχάσουμε στην έδρα μας. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα έρθει να ρεφάρει και θα παίξει το τελευταίο της χαρτί. Αν κερδίσουμε τους δύο αγώνες απέναντι στους Τούρκους, και τους δύο που έχουμε στο ΟΑΚΑ στη συνέχεια, έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε σε πολύ καλή θέση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ