ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Ο ΚΑΟΔ αξίζει σεβασμό"

Ομπράντοβιτς: "Ο ΚΑΟΔ αξίζει σεβασμό"
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από την Ιταλία, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ (21/1, 5μ.μ.). Διαβάστε τι δήλωσαν Ομπράντοβιτς και Σάτο

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόλαβε καλά καλά να επιστρέψει από την Ιταλία, όπου αγωνίστηκε κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο παίρνοντας μία μεγάλη σε έκταση και σημασία νίκη με σκορ 78-57 και σκέφτεται ήδη τον επόμενο αντίπαλό του.

Οι "πράσινοι" πήραν συγχαρητήρια για τη μεγάλη τους νίκη στην πρεμιέρα του TOP-16 της Ευρωλίγκας, ωστόσο πλέον στρέφουν την προσοχή τους στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, οι "πράσινοι" θέλουν ένα κίνητρο για να παίξουν καλά κόντρα στον ΚΑΟΔ και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι οι Δραμινοί έχουν παίξει ορισμένα πολύ καλά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα.

"Επιστρέψαμε σήμερα το μεσημέρι από την Ιταλία και θα πρέπει να άμεσα να αφήσουμε τον αγώνα με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο πίσω μας", υπογράμμισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

"Μετά από το ταξίδι, έχουμε την προπόνηση αυτή και θα πρέπει γρήγορα το μυαλό μας να εστιάσει στην αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας με τον ΚΑΟΔ. Χρειάζεται να παίξουμε καλά και να έχουμε κίνητρο. Ο ΚΑΟΔ έχει αλλάξει κάποιους παίκτες σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, είναι ομάδα που έχει κάνει καλά παιχνίδια και θα πρέπει να τη σεβαστούμε".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ρομέιν Σάτο ο οποίος κάλεσε εαυτόν και συμπαίκτες να ξεχάσουν το θετικό αποτέλεσμα που πήραν και να συγκεντρωθούν στην επόμενη αναμέτρηση: "Γνωρίζαμε το πρόγραμμα, ξέραμε ότι μετά το ταξίδι μας περιμένει προπόνηση και στη συνέχεια ο αγώνας με τον ΚΑΟΔ.

Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση για την 1η αγωνιστική του Top16, αλλά έχουμε την εμπειρία να γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα μας στο Μιλάνο και να εστιάσουμε στην αυριανή αναμέτρηση για το πρωτάθλημα.

Για εμάς είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε δυνατά, να παρουσιαστούμε με κίνητρο στο παρκέ και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, έχοντας πάντα ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης».

Σε δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός αμυντικά την Πέμπτη το βράδυ στο ματς με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά λάθη των Ιταλών όπως και στην απουσία του Μαλίκ Χέρστον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ