ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Κλειδί" του ματς η κακή μας άμυνα"

Ομπράντοβιτς: "Κλειδί" του ματς η κακή μας άμυνα"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε τόσο προβληματισμένος από το αποτέλεσμα, όσο και από την εικόνα της ομάδας του.

Προβληματισμένος και από το αποτέλεσμα αλλά και από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ούνιξ Καζάν, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εστίασε κυρίως στην άμυνα που έπαιξε η ομάδα του, τονίζοντας:

" Είπα και χθες ότι κλειδί για μας θα ήταν η άμυνα. Είναι εύκολο τώρα να πει κανείς ότι δεν παίξαμε καλή άμυνα και αυτός ήταν ο λόγος που χάσαμε", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

" Το πλάνο μας ήταν εντελώς διαφορετικό και παρά το ότι κερδίζαμε ένα πόντο στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ήδη παίξει πολύ άσχημα.

Είχαμε πάλι πρόβλημα με το μπόνους των φάουλ. Δεν κάναμε φάουλ και σκόραραν εύκολους πόντους. Η Ούνιξ ξέρει πως να αγωνίζεται και αν δεν είσαι έτοιμος να την αντιμετωπίσεις αμυντικά έχεις πρόβλημα.

Αγωνίστηκαν πολύ καλά. Το παιχνίδι τους με πικ εν ρολ δεν το αντιμετωπίσαμε καλά ενώ ο Ντόμερκαντ ήταν πολύ καλός και δεν είχαμε καλή άμυνα απέναντι του.

Έχουμε τέσσερα ακόμα παιχνίδια για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα".

Ρωτήθηκε στη συνέχεια από Ρώσο δημοσιογράφο για το γεγονός ότι ενώ έχανε με κάποιους πόντους διαφορά, δεν κάλεσε τάιμ άουτ. " Πιθανότατα ξέρω καλά την ομάδα μου. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος στον κόσμο να γνωρίζει την ομάδα καλύτερα από μένα. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να αλλάξω κάτι. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αλλά το να καλέσεις τάιμ άουτ δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις κάτι".

Πασούτιν: "Δεν φεύγουν πολλοί με τη νίκη από εδώ"

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ούνιξ Καζάν, Εβγκένι Πασούτιν μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να είναι από τη νίκη της ομάδας του: " Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη νίκη απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Δεν φεύγουν πολλές ομάδες με τη νίκη απ' το ΟΑΚΑ. Εστιάσαμε στους Διαμαντίδη-Μπατίστ και στο pick and roll τους.

Σκόραραν από 14 και 16 πόντους αντιστοίχως, αλλά αυτά συμβαίνουν σε αυτό το επίπεδο. Περιορίσαμε άλλους παίκτες. Συνήθως δεχόμαστε 65 πόντους, τώρα δεχτήκαμε 83 πόντους, αλλά το αποτέλεσμα μετράει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ