ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλα για το δυνατό και το αδύνατο ο Παναθηναϊκός

Όλα για το δυνατό και το αδύνατο ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4/4, 9.45μ.μ.-ΝS3) στον τελευταίο αγώνα του TOP-16 με στόχο να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα

Τα ψέματα τελείωσαν ή μάλλον τελειώνουν σε λίγες ώρες. Όταν θα έχει ολοκληρωθεί το "ατελείωτο" φέτος TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Στην τελευταία αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4/4, 9.45μ.μ.-NS3) κι έχοντας ήδη στο "τσεπάκι" την πρόκριση στις "8" καλύτερες ομάδες, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει όσες πιθανότητες του απομένουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Κι αν μοιάζει αδύνατο ο Παναθηναϊκός να νικήσει τους Ρώσους με 23 πόντους διαφορά, μία νίκη με +4 μοιάζει πιο εφικτός στόχος κι από εκεί και πέρα ό,τι ήθελε προκύψει.

Βέβαια, τίποτα δεν θα είναι εύκολο από τη στιγμή που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν ήρθε στην Ελλάδα αδιάφορη βαθμολογικά και θα ψάξει τη νίκη που θα την φέρει στην 1η θέση του Ε' ομίλου.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε άλλωστε ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη και δεν "διαβάζει" σενάρια που είτε θα φέρουν την ομάδα του σε έναν ελληνικό εμφύλιο, είτε θα του χαρίσουν μία καλύτερη θέση από την 3η.

Από την πλευρά του ο Ετόρε Μεσίνα ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη που θα επιτρέψουν στην ΤΣΣΚΑ να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με τον πλέον δυναμικό τρόπο, το "διπλό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ