ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Ο σεισμός όσο προχωράς σε ταρακουνάει πιο πολύ"

Πεδουλάκης: "Ο σεισμός όσο προχωράς σε ταρακουνάει πιο πολύ"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Αργύρη Πεδουλάκη την παραμονή του κρίσιμου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Top-16 της Euroleague.

Πρώτα η νίκη και μετά ο αντίπαλος! Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στους δημοσιογράφους παραμονές του κρίσιμου αγώνα με αντίπαλο την πολυπρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Πέμπτη (4/4, 21.45).

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να ασχοληθεί με τα σενάρια για τον αντίπαλο της ομάδας του στα προημιτελικά της Euroleague και... φιλοσόφησε, όταν αναφέρθηκε στην κούραση από τους πολλούς και συνεχόμενους αγώνες.

" Τα σενάρια δεν μας ενδιαφέρουν. Είναι για τον Τύπο. Δεν εξαρτάται από εμάς μόνο. Δεν ασχολούμαστε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, άλλωστε ο,τιδήποτε άλλο δεν εξαρτάται από εμάς", ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού των Κυπελλούχων Ελλάδας σχετικά με τα σενάρια και μια πιθανή διασταύρωση με τον Ολυμπιακό.

" Εμείς θα έχουμε αύριο στο πλευρό μας πολύ κόσμο. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και νίκη, προκειμένου να κλείσουμε με χαμόγελο (σ.σ. το Top-16). Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό το πράγμα, δεν έχουμε ουσιώδη προβλήματα. Να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις μας", πρόσθεσε ο Πεδουλάκης.

Σε ερώτηση για το πως διαχειρίζεται μία ομάδα κι ένα τεχνικό τιμ την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες και τα ταξίδια, σχολίασε: "Είναι αλήθεια. Φτάνουμε αύριο στο 24ο παιχνίδι. Έχουμε φτάσει στα 60 παιχνίδια φέτος μαζί με τα φιλικά, εκείνα του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Είναι πάρα πολλά σε μία σεζόν που η ομάδα αναδομείται. Το ροτέισον χρειάζεται για να μην πληρώνεις την κούραση. Όταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε κατεβάσει το μπάτζετ, δεν βρέθηκε καν στους "16" της διοργάνωσης.

Έτσι είχε γίνει και με εμάς, όταν είχαμε πάει στο κλειστό του Σπόρτιγκ για να παίξουμε. Είναι πάρα πολύ δύσκολη όμως η φετινή σεζόν και τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Έχουν βοηθήσει πολύ όλοι και έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους. Έχουν κίνητρο και είναι ομάδα μεταξύ τους, είναι αγαπημένοι μεταξύ τους. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούμε, είναι όπως ο σεισμός. Όσο προχωράς σε ταρακουνάει όλο και περισσότερο.

Θυμάμαι και στη Σόφια είχαμε παίξει χωρίς τον Διαμαντίδη και αυτό είναι εμπειρία για εμάς. Μας χρειάστηκε στη συνέχεια. Είναι μέρος της προπόνησης μας. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Ο σεισμός όσο προχωράς σε ταρακουνάει πιο πολύ".

Όσο για το προφίλ της TΣΣΚΑ; Ο Πεδουλάκης κατέληξε: "είναι μια ομάδα δυνατή με παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχει βάθος, έχει εμπειρία, δοκιμάζει και πράγματα τελευταία. Δεν μπορείς εύκολα να τα αντιμετωπίσεις κάποια συστήματά της. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα με τα γνωστά μικροπροβλήματα σε κάποια παιδιά μας. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό δεν έχουμε ουσιώδη προβλήματα και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις στην Ευρώπη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ