EUROLEAGUE

Μεσίνα: "Να τελειώσουμε δυνατά το TOP-16"

Μεσίνα: "Να τελειώσουμε δυνατά το TOP-16"
INTIME SPORTS

Τους λόγους για τους οποίους θέλει πάση θυσία τη νίκη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην αναμέτρηση της Πέμπτης (4/4, 9.45μ.μ.) με τον Παναθηναϊκό εξήγησε ο Ετόρε Μεσίνα.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παλέψει ακόμα και για την πρωτιά του Ε' ομίλου και δεν πρόκειται να αφήσει την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη, όπως εξήγησε ο Ετόρε Μεσινα.

Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τον αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, την Πέμπτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ (4/4, 9.45μ.μ.).

"Είναι ένα σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, καθώς έχουμε και οι δύο στόχο να βελτιώσουμε τη θέση μας στην τελική κατάταξη του ομίλου. Θα είναι ένα παράξενο παιχνίδι, γιατί ξέρουμε πως ακόμη και με ήττα μέχρι κάποια συγκεκριμένη διαφορά μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο", υποστήριξε ο Ιταλός κόουτς για να προσθέσει:

"Εμείς πάντως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αποβάλουμε κάθε τέτοια σκέψη γιατί αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να χάσει, θα χάσει και αυτό θα πληγώσει την ψυχολογία της ομάδας. Θέλουμε να τελειώσουμε το Top 16 δυνατά και να χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας πριν αρχίσουν τα play offs.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με σπουδαία άμυνα και πρόσφατα πέτυχε κάποιες μεγάλες νίκες εκτός έδρας. Στην επίθεση είναι πολλή δυνατοί στο χαμηλό ποστ και πρέπει να αμυνθούμε προσεκτικά απέναντί τους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ