ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός κινείται νομικά κατά του Ολυμπιακού

BASKET LEAGUE / ΖΗΜΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΖΗΜΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός για διαφυγόντα έσοδα λόγω των επεισοδίων που γίνονται τα τελευταία χρόνια στο ΣΕΦ.

Πέραν της δήλωσης που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το φινάλε του δεύτερου τελικού, υπήρξε μια ακόμη αντίδραση από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αυτή τη φορά.

Όπως ανέφεραν, οι "πράσινοι" προτίθενται να κινηθούν κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός για διαφυγόντα κέρδη από χορηγούς στο άθλημα εξαιτίας όσων γίνονται στο ΣΕΦ τα τελευταία χρόνια. Στο "τριφύλλι" υποστηρίζουν ότι τα επανειλημμένα επεισόδια στο φαληρικό στάδιο πλήττουν την εικόνα του αθλήματος, κι ως εκ τούτου κρατούν χορηγούς μακριά από το άθλημα.

Χαρακτηρίζουν μάλιστα το ΣΕΦ ως το μοναδικό γήπεδο στο οποίο γίνονται επεισόδια επανειλημμένως τα τελευταία χρόνια.

Πέραν αυτού, από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημέρωναν πως πρόκειται να κατατεθούν μηνύσεις για όσα έγιναν μετά το φινάλε του δεύτερου τελικού .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ