ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπράμος: "Καλύτερη επίθεση, λιγότερα λάθη"

Μπράμος: "Καλύτερη επίθεση, λιγότερα λάθη"
INTIME SPORTS

Το σύνθημα για να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό (12/6, 9μ.μ.) σαν ένα όπως όλα τα άλλα παιχνίδια της σεζόν, έδωσε ο Μάικ Μπράμος

Ο Μάικ Μπράμος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στον τρίτο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο άσος του Παναθηναϊκού ο οποίος ήταν καθοριστικός στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, βοηθώντας την ομάδα του να κάνει το 2-0, σχολίασε πως πρέπει οι "πράσινοι" να παρουσιαστούν καλύτεροι στην επίθεση και να περιορίσουν τα λάθη τους στον τρίτο τελικό.

"Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Θα είναι ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι, έχουν την έδρα, παίρνουν ενέργεια από τον κόσμο τους. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό της αναμέτρησης, αλλά θα πρέπει να παίξουμε και καλύτερα στην επίθεση", σχολίασε ο Μάικ Μπράμος και συνέχισε:

"Μέχρι στιγμής είναι ένα κομμάτι στο οποίο δεν τα έχουμε καταφέρει και τόσο καλά. Όπως επίσης θα πρέπει επίσης να μειώσουμε και τον αριθμό των λαθών μας. Κάναμε πολλά λάθη στα δύο πρώτα παιχνίδια και είναι κάτι που θα πρέπει να διορθώσουμε, αν θέλουμε να πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Και εννοείται ότι θα πρέπει να παίξουμε και πάλι πολύ καλά στην άμυνα. Για εμάς είναι ένας ακόμη αγώνας, δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Ακόμη και σε αυτή τη φάση, το σκεπτικό που είχαμε όλη τη χρονιά δεν θα αλλάξει: Κοιτάμε απλά τον επόμενο αγώνα που έχουμε στο πρόγραμμά μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ