ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαίνει στο αεροπλάνο ο Κούπερ

Μπαίνει στο αεροπλάνο ο Κούπερ
INTIME SPORTS

Με τον Κένιον Μάρτιν να βρίσκεται προ των πυλών του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επισπεύδει τις διαδικασίες για την απόκτηση (και) του Ντι Τζέι Κούπερ. Πολύ κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται μέσα στις επόμενες 48 ώρες να ολοκληρώσει τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του, εν όψει της έναρξης των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι "πράσινοι" έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Κένιον Μάρτιν , όπως αναφέραμε αργά χθες (8/5) το βράδυ, την ώρα που στην τελική ευθεία μπαίνει ακόμη μία μεταγραφική υπόθεση. Αυτή του Ντι Τζέι Κούπερ.

Ο βραχύσωμος πόιντ γκαρντ βρέθηκε το καλοκαίρι στο "στόχαστρο" του Παναθηναϊκού, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Τούτη την ώρα όμως, οι συνθήκες μοιάζουν καλύτερες για να προκύψει ο "γάμος". Κυρίως γιατί το "τριφύλλι" αναζητά έναν ακόμη "κοντό" για να πλαισιώσει την περιφερειακή του γραμμή. Κι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ιδανική περίπτωση -για πολλούς λόγους.

Το γεγονός πως γνωρίζει τι εστί ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και ότι έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο τον καθιστούν κάτι παραπάνω από ελκυστικό, για τους "πράσινους". Γι αυτό, η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου έχει ξεκινήσει τις τελικές διαπραγματεύσεις, για να τον φέρει άμεσα το ΟΑΚΑ. Και λέμε άμεσα, γιατί τα περιθώρια στενεύουν, την ώρα που την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Ο παίκτης, που αυτή την ώρα βρίσκεται στις ΗΠΑ, αναμένει στο ακουστικό του για να μάθει τις τελευταίες λεπτομέρειες, με τα υπάρχοντα δεδομένα να συνηγορούν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Ο Ντι Τζέι Κούπερ είναι έτοιμος να επιστρέψει στη χώρα μας, για λογαριασμό των Κυπελλούχων Ελλάδος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ