ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για Φώτση

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για Φώτση
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με νέα ανακοίνωση της έδωσε τέλος στα σενάρια περί Αντώνη Φώτση, ο οποίος πάντως είναι πολύ πιθανό να φορέσει ξανά την "πράσινη" φανέλα το ερχόμενο καλοκαίρι

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον δεύτερο αγώνα της σειράς με αντίπαλο τον Ίκαρο στα προημιτελικά των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, με στόχο την πρόκριση στους "4" και στη συνέχεια τα ημιτελικά.

Πρωταρχικός στόχος για όλους στον Παναθηναϊκό, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, γι' αυτό το λόγο συνεχίζει να διαψεύδει όσα ακούγονται ή γράφονται για τις μεταγραφικές κινήσεις του ερχόμενου καλοκαιριού, όπως αυτή του Φώτση.

Έτσι μετά τα όσα γράφτηκαν για τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με νέα ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι: "Είμαστε εκ νέου υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ένα στόχο, το πώς θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό της διοίκησης, καθώς επίσης του τεχνικού επιτελείου και των παικτών".

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης Φώτσης αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι να επιστρέψει για τρίτη φορά στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Άλλωστε, τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν και πάλι συμφωνήσει, αλλά η Αρμάνι Μιλάνο δεν επέτρεψε τη μετακίνηση του παίκτη. Τώρα που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ιταλών, τελείωσαν (αποκλείστηκε στην α' φάση των πλέι οφ), ο Έλληνας φόργουορντ είναι πλέον ελεύθερος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ