ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά και σε Καββαδά ο Παναθηναϊκός

Κοντά και σε Καββαδά ο Παναθηναϊκός

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Παναθηναϊκού συνεχίζεται και μετά τους Ούκιτς, Μασιούλις οι πράσινοι είναι κοντά και στην απόκτηση του Βασίλη Καββαδά από τον Πανιώνιο.

Κοντά σε μια ακόμη ενίσχυση του ρόστερ του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μια ακόμα σημαντική μεταγραφή.

Οι πράσινοι φέρεται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Πανιώνιο με ένα ποσό κοντά στις 270.000 ευρώ για την απόκτηση του 21χρονου σέντερ Βασίλη Καββαδά και το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν και με τον παίκτη, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες.

Μέχρι στιγμής υπάρχει διαφορά με τον εκπρόσωπο του νεαρού άσου, αλλά όλοι πιστεύουν ότι τελικά θα επέλθει συμφωνία.

Με την κίνηση αυτή το "τριφύλλι" θα προσθέσει στο ρόστερ του μια ακόμα λύση στην φρόντ λάιν και θα μένει μια ακόμα μεταγραφή ξένου για να κλείσει η τριάδα των σέντερ μαζί με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Δεν αποκλείεται ακόμα και στο επόμενο 24ώρο να έχουμε εξελίξεις καθώς τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό κλείνουν μία-μια τις τρύπες του ρόστερ τους. Εντός των ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η απόκτηση του Βασίλη Ξανθόπουλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ