ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο Γιαννακόπουλος

Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο Γιαννακόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος είναι υπότροπος από τους περσινούς τελικούς του πρωταθλήματος, μπορεί πλέον να τιμωρηθεί ακόμα και με 2 χρόνια αποκλεισμό! Kατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο αθλητικός εισαγγελέας.

Με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν υπότροπος από τους τελικούς της περασμένης σεζόν, όταν είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό 3 μηνών από τα γήπεδα, ίσως ο πέλεκυς πέσει πιο βαρύς φέτος.

Ο Αθλητικός Δικαστής ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει, εφόσον λάβει υπόψιν του το άρθρο 66 του ειδικού πειθαρχικού κανονισμού που ισχύει στο πρωτάθλημα, έχει το δικαίωμα να του απαγορεύσει την είσοδο σε όλα τα γήπεδα μέχρι και 2 (!) χρόνια.

Παράλληλα, προβλέπεται τσουχτερό πρόστιμο στην εκάστοτε ΚΑΕ που ανέρχεται στην καλύτερη περίπτωση στις 44.000. Επίσης αναφέρεται ρητά ότι τυχόν προσφυγή σε δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο δεν αναστέλλει την έκτιση της ποινής.

Ιδού τι αναφέρεται στον κανονισμό:

Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο Γιαννακόπουλος

Να σημειωθεί ότι ο αθλητικός εισαγγελέας, Χαράλαμπος Λακαφώσης, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση της συμπεριφοράς και των πράξεων του κυρίου Γιαννακόπουλου αλλά και των συνεργατών του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ