ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Kαπόνο: "Σούταρα κι αυτό ήταν όλο!"

Kαπόνο: "Σούταρα κι αυτό ήταν όλο!"
INTIME SPORTS

Ο Τζέισον Καπόνο μιλώντας στο Sport24.gr απένειμε τα εύσημα στους συμπαίκτες του για τις καλές τους πάσες και παραδέχτηκε πως είχε δει videos με τον κόσμο του Παναθηναϊκού! Τι είπε για Διαμαντίδη, Σχορτσανίτη

Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Τζέισον Καπόνο μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις που βρήκε τους "πράσινους" να νικάνε και να ξεκινούν με το δεξί τη β' φάση της Ευρωλίγκας, επανέλαβε ξανά και ξανά την ανάγκη η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.

Παράλληλα, επισήμανε πως δεν αποτελεί δικαιολογία η απουσία των Διαμαντίδη, Σχορτσανίτη, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να δώσει το δικαίωμα στη Ζαλγκίρις να αντιδράσει στο β' ημίχρονο.

Πάντως, ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού, ξεκίνησε να μας μιλάει, κάνοντας ειδική μνεία στους παίκτες που τελείωσαν το παιχνίδι... "Ήταν μία φοβερή προσπάθεια από όλα τα παιδιά που έπαιξαν και κυρίως αυτά που τελείωσαν το παιχνίδι. Ο Μπράμος, ο Ματσιούλις, ο Γκιστ, ο Στεφάν (σ.σ.Λάσμε), ο Κώστας (σ.σ. Τσαρτσαρής) μας έδωσαν τη νίκη στο τέλος", σχολίασε ο Καπόνο στο Sport24.gr και συμπλήρωσε:

"Στο β' ημίχρονο δεν παίξαμε καλά είναι η αλήθεια. Δεν είχαμε καλά σουτ και ήμασταν πολύ εγωιστές. Τους δώσαμε την ευκαιρία να πάρουν πολλές επιθέσεις και να τις ανανεώσουν με επιθετικά ριμπάουντ. Έτσι επέστρεψαν στο παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ σ' αυτό τον τομέα".

Για τη δική του πολύ καλή απόδοση, υποστήριξε: "Σούταρα την μπάλα κι αυτό ήταν όλο! Στο α' ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, είχαμε καλή αντίδραση, πήγαμε στις διεισδύσεις και βγήκαν παίκτες αμαρκάριστοι, γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία να σκοράρω. Χρειαζόμαστε να το κάνουμε αυτό για 40 λεπτά, όχι μόνο για 20, γιατί στο β' μέρος όλα άλλαξαν και η Ζαλγκίρις μπήκε στο παιχνίδι".

"Είχα δει στο κινητό τον κόσμο"

Σε ερώτηση για τον κόσμο και πόσο πολύ βοήθησε την ομάδα να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της, επισήμανε: "Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός και μας βοήθησε πάρα πολύ. Μου είχαν πει ότι θα ήταν έτσι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και είχα δει στο κινητό ότι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας".

Πολλές στις δηλώσεις του, ο Καπόνο επισήμανε την ανάγκη η ομάδα του να παρουσιαστεί βελτιωμένη στη συνέχεια και να δείξει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

"Παρ'όλα αυτά, πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά ωστόσο την επόμενη φορά. Έχουμε το κόσμο, μία καλή έδρα και οφείλουμε να είμαστε καλύτεροι, να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να πλησιάζει τόσο πολύ. Είχαμε ένα πλεονέκτημα 10 πόντων και δεν έπρεπε να το χάσουμε", υποστήριξε ο Καπόνο και πρόσθεσε:

"Ήταν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για εμάς, συμπεριλαμβανομένου και του οτι δεν έπαιξαν οι Διαμαντίδης και Σχορτσανίτης. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε στο TOP-16 και ήταν εντός έδρας. Προφανώς και θέλουμε τα παιδιά υγιή να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν πίσω για να βοηθήσουν. Αυτό πάντως δεν αποτελεί καμία απολύτως δικαιολογία για την ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια".

Τέλος, έδειξε να ανυπομονεί για τη συνέχεια: "Έχουμε πέντε ημέρες ακόμα προπονήσεων. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Υπάρχουν νέα παιδιά στην ομάδα. Εγώ, ο Γκιστ, θέλουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ