ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλάθης: "Αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό, ευχαριστώ τους Kings"

Ο Νικ Καλάθης μίλησε αποκλειστικά στο Sport24 και το Νίκο Παπαϊωάννου, επιβεβαιώνοντας την επιθυμία του να γυρίσει στο ΝΒΑ και αποδεχόμενος την πραγματικότητα της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, ολοκληρώνει τις διακοπές του στη Τζαμάικα, όπου και τον εντοπίσαμε, μιλώντας αποκλειστικά στο Sport24.gr για επίμαχο θέμα του, για το ενδεχόμενο να αφήσει τους "πράσινους" για το ΝΒΑ και τους Kings.

Ο Καλάθης με τα λεγόμενά του επιβεβαίωσε πλήρως τη σειρά των αποκλειστικών ρεπορτάζ του Sport24 , περί της επιθυμίας του να επιστρέψει στο ΝΒΑ: "Είχα την επιθυμία να επιστρέψω στο ΝΒΑ και να ξαναδουλέψω με τον προπονητή που είχα στο Μέμφις, τον Dave Joerger, ο οποίος πλέον κοουτσάρει τους Kings. Το ΝΒΑ αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ στον πλανήτη και παραμένει πάντα ένα μεγάλο όνειρο για μένα. Ηταν τιμητική η πρόταση των Kings και θέλω να τους ευχαριστήσω γι' αυτήν".

Ωστόσο ο Καλάθης, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να σεβαστεί το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό: "Πρέπει όμως την ίδια στιγμή να σεβαστώ το ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε να επιστρέψω για να παίξω την ερχόμενη σεζόν. Μετά από όλα αυτά, είμαι 100% αφοσιωμένος στο να ηγηθώ της προσπάθειας του Παναθηναϊκού για την επιστροφή του στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης".

Oι Kings του προσέφεραν πάνω απο 3.000.000 δολάρια για μονοετές συμβόλαιο και ταυτόχρονα του έδιναν σημαντικό αγωνιστικό ρόλο.

Πριν απο λίγο ο Καλάθης ευχαρίστησε γραπτώς τους Kings για το ενδιαφέρον και την πρόταση, ενημερώνοντάς τους παράληλλα πως στην παρούσα φάση η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν σκοπεύει να τον αποδεσμεύσει.

Με τον τρόπο αυτό έλαβε τέλος το σήριαλ πριν καλά καλά ξεκινήσει, με τον Παναθηναϊκό να κρατά σθεναρή στάση και να δείχνει εμπράκτως εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Καλάθη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ