ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καϊμακόγλου: "Υγιείς και συγκεντρωμένοι"

Καϊμακόγλου: "Υγιείς και συγκεντρωμένοι"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε για το ματς με τον Ίκαρο Καλλιθέας, αλλά και την αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας, αλλά και τον αγώνα της Ευρωλίγκας την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

" Κάναμε μια άσχημη εμφάνιση την Πέμπτη που μας πέρασε. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο και ήρθαμε για να παίξουμε επιθετικά, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

" Από το πρώτο λεπτό δείξαμε καλά στοιχεία, αν κι έχουμε ακόμη αρνητικά τα οποία θα δουλέψουμε τις μέρες που μεσολαβούν για το επόμενο παιχνίδι".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με τη Φενέρ, στο οποίο θα πάμε για τη νίκη. Από το ματς της Τετάρτης μεσολάβησε λίγος χρόνος. Οι προπονητές ίσως έχουν κάνει τα πλάνα τους για το επόμενο ματς, το οποίο θα δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες. Αρκεί να είμαστε υγιείς και συγκεντρωμένοι για να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ