ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Joerger: "Ο Καλάθης έχει συμβόλαιο"

Joerger: "Ο Καλάθης έχει συμβόλαιο"

Μετά την ΤΣΣΚΑ ένα ακόμη εμπόδιο προέκυψε στον Παναθηναϊκό στην υπόθεση του Νικ Καλάθη, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του τεχνικού του Μέμφις, Dave Joerger.

Ο Παναθηναϊκός θέλει ν' αποκτήσει τον Νικ Καλάθη, γι' αυτό και έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση στον 25χρονο γκαρντ, όμως οι Νταμπλούχοι Ελλάδος συναντούν συνεχώς εμπόδια στον δρόμο τους, προκειμένου οι δύο πλευρές να φθάσουν σε συμφωνία.

Αρχικά, ήταν το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, που έχει την οικονομική δυνατότητα να κοντράρει την προσφορά του Τριφυλλιού, όμως όπως φαίνεται οι Ρώσοι δεν είναι οι μόνοι που αντίπαλοι για τους Πράσινους.

Την Πέμπτη οι Μέμφις Γκρίζλις είχαν προπόνηση για κάποιους παίκτες που θα συμμετέχουν στα draft του φετινού καλοκαιριού και ο τεχνικός της ομάδας, Dave Joerger, έκανε δηλώσεις σχετικά με το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Όταν ρωτήθηκε για τους γκαρντ της επόμενης περιόδου η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη, καθώς αρχικά παραδέχθηκε ότι είχε συνάντηση με τον Σεμπάστιαν Τέλφερ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Νικ Καλάθη λέγοντας χαρακτηριστικά: ''Ο Νικ θα επιστρέψει στην ομάδα, καθώς έχει συμβόλαιο''.

Το νέο εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό είναι ότι το Μέμφις έχει περιθώριο μέχρι τις 15/7 να ενημερώσει τον Καλάθη αν είναι διατεθειμένοι να του εγγυηθούν το συμβόλαιο της επόμενης περιόδου το οποίο θα του αποφέρει μικτά περίπου 800 χιλιάδες δολάρια. Στην περίπτωση που συμβεί αυτό, ο παίκτης θα παραμείνει στο ΝΒΑ και την επόμενη σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ