ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η τελευταία επίσκεψη ήταν ξεχωριστή

Η τελευταία επίσκεψη ήταν ξεχωριστή

Ο συνεργάτης εισιτηρίων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Viva Wallet, εξασφάλισε μέσω του Θεάτρου του Νέου Κόσμου μία μοναδική παράσταση η οποία ανέβηκε στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου αποκλειστικά για τα παιδιά που πήραν μέρος στο πρόγραμμα Euroleague One Team.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεργάστηκε αρμονικά με τη Viva Wallet (επίσημος συνεργάτης εισιτηρίων) και εξασφάλισε για τα παιδιά που βρίσκονται στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων της Κορίνθου την παράσταση "Σταματία, το γένος Αργυροπούλου".

Αφού απόλαυσαν την παράσταση, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν και να συνομιλήσουν με την πρωταγωνίστρια του έργου, κ. Ελένη Ουζουνίδου, η οποία προσπάθησε να τους μεταλαμπαδεύσει την αγάπη της για τις τέχνες γενικότερα, αλλά και τη φιλοσοφία της ότι στη ζωή πρέπει να κυνηγάς τα όνειρά σου. Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Ανηλίκων κ. Αντώνιος Τσουρέκης βράβευσε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το πολύτιμο έργο της, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Όπως έσπευσε να ενημερώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός " ευχαριστεί το χορηγό της ομάδας μας Viva Wallet αλλά και το Θέατρο Του Νέου Κόσμου γι’ αυτή την ξεχωριστή και ανιδιοτελή προσφορά ανθρωπιάς".

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η τελευταία επίσκεψη ήταν ξεχωριστή
Η τελευταία επίσκεψη ήταν ξεχωριστή
Η τελευταία επίσκεψη ήταν ξεχωριστή
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ