ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Συνεχόμενα τα κρούσματα ασέβειας"

Γιαννακόπουλος: "Συνεχόμενα τα κρούσματα ασέβειας"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στον Τζόρντι Μπερτομέου ζητώντας του να αντιμετωπίζεται με σεβασμό ο Παναθηναϊκός από τους διαιτητές της Ευρωλίγκας Διέψευσε, πάντως, τις δηλώσεις του!

Η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην επιστολή που έλαβε από τον εκτελεστικό Διευθυντή της Ευρωλίγκας, ήταν άμεση.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός διαβεβαίωσε πως θα ληφθούν νέα μέτρα για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή των αγώνων με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, αλλά ζήτησε σεβασμό από τους διαιτητές της Ευρωλίγκας,

Αναλυτικά, η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: "Κύριε πρόεδρε, θα ήθελα να σας εκφράσω την ανησυχία μου, για μία ακόμα φορά, για τα συνεχόμενα κρούσματα ασέβειας των διαιτητών προς την ομάδα μου. Τον 6 φορές πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό. Αυτά τα κρούσματα ασέβειας έχουν κάνει κακό στο άθλημα που αγαπάμε.

Τις τελευταίες ημέρες δεν έχω κάνει δηλώσεις και όσο γι’ αυτά που γράφονται και λέγονται στα media θα πρέπει να το συζητήσετε με τα media στα οποία αναφέρεστε.

Σαφώς και σέβομαι απόλυτα αυτό που μου ζητάτε για να παρθούν άμεσα μέτρα για όλους τους αγώνες, όπως κάνω από το ξεκίνημα της σεζόν, από τότε που έγινα πρόεδρος της ομάδας. Τέλος, ζητάω από εσάς, ο Παναθηναϊκός, που ψηφίστηκε η καλύτερη ομάδα της Euroleague στην ιστορία, να αντιμετωπίζεται με ΣΕΒΑΣΜΟ από τους διαιτητές της Euroleague".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ