ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Να σεβαστούμε τον Ολυμπιακό"

Γιαννακόπουλος: "Να σεβαστούμε τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε από τον κόσμο και την ομάδα του να σεβαστούν τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (9/6) στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εν όψει του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ, ζητώντας από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίζει την ομάδα αλλά να είναι κόσμιος.

Αναλυτικά τόνισε:

" Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε το πρώτο βήμα, όμως θα έρθουν και άλλοι αγώνες και το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο που θα έρθει την Κυριακή στο γήπεδο να είναι κόσμιος, να σεβαστεί το μεγάλο μας αντίπαλο που είναι ο Ολυμπιακός, την προσπάθεια των παικτών που έκαναν εδώ μέσα και τον ιδρώτα τους. Καταφέραμε και γυρίσαμε τη σειρά με το πλεονέκτημα έδρας στο ΟΑΚΑ.

Ξαναλέω ότι παρακαλώ όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Δεν θέλω να υπάρξουν ούτε βρισιές, ούτε κροτίδες, ούτε οτιδήποτε αντιαθλητικό. Παρακαλώ όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι κόσμιος την Κυριακή", είπε ο ισχυρός άνδρας των "πρασίνων".

Ο Ραμέλ Κάρι σημείωσε από την πλευρά του: "Ήταν συγκλονιστικός ο τρόπος που παίξαμε άμυνα. Κάναμε το πρώτο και σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Τώρα η πίεση είναι σε εμάς για να κρατήσουμε αυτό το πλεονέκτημα, αυτό που πετύχαμε εδώ. Πλέον εμείς έχουμε περάσει από τη διαδικασία της εκτός έδρας νίκης και πρέπει η αντίπαλη πλευρά να αποδείξει εάν αντέχει να το κάνει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ