ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Ας έρθουν να με βγάλουν από το ΟΑΚΑ"

Γιαννακόπουλος: "Ας έρθουν να με βγάλουν από το ΟΑΚΑ"
INTIME SPORTS

Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τη διορθωτική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μείνει έξω από το ΟΑΚΑ για τους επόμενους δύο μήνες

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη διορθωτική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή που ανέφερε πως τιμωρείται με δύο μήνες αποκλεισμό από την είσοδο του στα γήπεδα και όχι στους αγωνιστικούς χώρους, έγινε έξαλλος.

Όπως ξεκαθάρισε σε άτομα του περιβάλλοντος του δεν πρόκειται να φύγει από το ΟΑΚΑ κι όπως χαρακτηριστικά είπε "όποιος θέλει να πάει να τον βγάλει έξω από το γήπεδο", σύμφωνα με όσα αναφέρει το Οnsports.gr.

"Το γαυροσύστημα ξαναχτύπησε. Αυτή η απόφαση είναι σκέτη κοροϊδία. Δεν πρόκειται να συμμορφωθώ. Οποιος τολμήσει, ας έρθει να με βγάλει έξω από το ΟΑΚΑ...", ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Για την ιστορία, να υπενθυμίσουμε ότι ο Αθλητικός Δικαστής εξέδωσε απόφαση το πρωί στην οποία ανέφερε ότι θα έμενε εκτός αγωνιστικών χώρων και το απόγευμα διευκρίνισε πως εννοούσε εκτός γηπέδων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ