ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Μόνο πέναλτι για τον Ολυμπιακό δεν έχουμε δει..."

Γιαννακόπουλος: "Μόνο πέναλτι για τον Ολυμπιακό δεν έχουμε δει..."

Ο Παναθηναϊκός εκφράζει τρομερά παράπονα για τη διαιτησία στον τρίτο τελικό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε πως οι "πράσινοι" το μόνο που δεν έχουν δει είναι πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού! "Συγχαρητήρια σε Σταυρόπουλο-Σκινδήλια".

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εξήγησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι "οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν φάουλ στο κέντρο και ο Πηλοΐδης δεν έδινε ούτε αυτά!", για να προσθέσει πως: " Το πήραμε το μήνυμα " . Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

"Το μόνο που δεν έχουμε δει σε αυτή τη σειρά είναι να σφυρίζουν πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού" ήταν το μήνυμα του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στις τάξεις των "πράσινων" εκφράζουν "οργή και αγανάκτηση για εντεταλμένη υπηρεσία του κ. Πηλοΐδη και όσα έγιναν στο ΣΕΦ". Μάλιστα αναφέρουν πως: "Πιστεύουμε πως έχουμε καλύτερη ομάδα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε πάρα τις αντίξοες συνθήκες (διαιτητές) για να πάρουμε το πρωτάθλημα",

Μάλιστα αναφέρουν με νόημα πως: "Τελικά ήταν εντάξει ο ορισμός της ΚΕΔ για την οποία φώναζε η ΚΑΕ Ολυμπιακός; Συγχαρητήρια στους κυρίους Σκινδήλια - Σταυρόπουλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ