ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Πηλοΐδης δεν έδινε ούτε τα φάουλ στο κέντρο!"

"Ο Πηλοΐδης δεν έδινε ούτε τα φάουλ στο κέντρο!"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης κατήγγειλε τη διαιτησία του Πηλοΐδη στον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό, εξηγώντας ότι οι "γκρι" σημάδευαν τον Καλάθη και τον Φώτση και καταλήγοντας "το πήραμε το μήνυμα"!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εξέφρασε τα σοβαρά παράπονα του Παναθηναϊκού από τη διαιτησία στον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαστε ηθικοί νικητές. Παίξαμε με ενέργεια, μολονότι χάσαμε το ματς στο ΟΑΚΑ έτσι όπως το χάσαμε. Δεν μπορώ, όμως, να κλείνω τα μάτια σε αυτά που έγιναν σήμερα στο ΣΕΦ. Το λάβαμε το μήνυμα... Δεν μιλήσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι όταν οι διαιτητές σημάδευαν τον Γκιστ! Σήμερα στον ρόλο του Γκιστ ήταν ο Καλάθης και ο Φώτσης! Ακόμη και στο κέντρο έκαναν φάουλ οι παίκτες του Ολυμπιακού, σήκωναν το χέρι τους κι ο κύριος Πηλοΐδης ούτε αυτά δεν έδινε. Παρότι η άμυνά μας δεν ήταν επιθετική, ο Ολυμπιακός έριξε 20 βολές στο πρώτο ημίχρονο! Δεν έχω να σχολιάσω κάτι όσον αφορά το ματς. Δεν θέλω να κοροϊδέψω κανέναν. Είμαστε ηθικοί νικητές..." εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Συνέχισε λέγοντας πως: " Σήμερα μείναμε χωρίς τον λίντερ μας στα τελευταία λεπτά (σ.σ. Καλάθη). Σημαδεύτηκε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον κύριο Πηλοϊδη ώστε να παίξουμε χωρίς αυτόν στο τέλος. Μπορώ να καταλάβω τι γίνεται".

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Αντώνης Φώτσης: "Ήταν ένα ακόμα ωραίο παιχνίδι. Δύσκολο που κρίθηκε στις λεπτομέρειες... Σε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα βγάλαμε αυτά που θέλαμε. Στο τέλος, λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και κούρασης... Ο Ολυμπιακός πήρε μια νίκη, έκανε το 2-1. Κοιτάμε πλέον το επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ