ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φτάνει στην Ελλάδα ο Γιασικεβίτσιους

Serbia's Dusko Savanovic ( R)  vies with Lithuania's Sarunas Jasikevicius (L)  during the EuroBasket 2011 2round group E match between Serbia and Lithuania at Arena on September  7,2011 in Vilnius. 
AFP PHOTO PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images)
Serbia's Dusko Savanovic ( R) vies with Lithuania's Sarunas Jasikevicius (L) during the EuroBasket 2011 2round group E match between Serbia and Lithuania at Arena on September 7,2011 in Vilnius. AFP PHOTO PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Στην Ελλάδα αναμένεται σήμερα (Κυριακή, 18/09) ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, καθώς οι υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Λιθουανίας ολοκληρώθηκαν.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναμένεται σήμερα (Κυριακή, 18/09), μετά την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Λιθουανίας, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του τερμάτισε στην πέμπτη θέση.

Η επιστροφή του στην Αθήνα ήταν αναμενόμενη, καθώς εδώ βρίσκεται η σύζυγος και το παιδί του Λιθουανού σούπερ σταρ.

Παρόλα αυτά, ενδεχομένως η άφιξη του να δρομολογήσει και τις εξελίξεις όσον αφορά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, κάτι που και ο ίδιος ο παίκτης το βλέπει θετικά.

Για να πραγματοποιηθεί, όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να αδειάσει μία θέση κοινοτικού στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αυτό αναμένεται να γίνει με την αποχώρηση του Μιλένκο Τέπιτς από την ομάδα, ο οποίος θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του στην Ισπανία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ