ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ραντούλιτσα: "Με τον κόσμο μας για την πρόκριση"

Ραντούλιτσα: "Με τον κόσμο μας για την πρόκριση"

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έδωσε το σύνθημα πρόκρισης μέσα από το Sport24.gr.

Μία σημαντική πρόκληση έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός πριν μπει στη μάχη για το Top 16. Ο λόγος για τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη (27/12, 6.30 μ.μ.) την Κυριακή στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα καθώς όλοι οι παίκτες συμμετείχαν στην τελευταία προπόνηση με τον Λευτέρη Μποχωρίδη ν' ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτή την αναμέτρηση χωρίς να σκέφτονται κάτι άλλο τη δεδομένη στιγμή. Η πρεμιέρα του Τοp 16 μπορεί να περιμένει για λίγο όπως και το μεταγραφικό κομμάτι αφού από την στιγμή που δεν έχει υπάρξει εξέλιξη το τεχνικό επιτελείο πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Όσο περνούν οι ώρες το θέμα της ενίσχυσης δείχνει να δυσκολεύει εκτός αν αλλάξει κάτι μέχρι την Δευτέρα, χωρίς να είναι απίθανο.

Από κει και πέρα, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μέσα από το Sport24.gr έδωσε το σύνθημα για τον ημιτελικό απέναντι στον Άρη, ο Παναθηναϊκός να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού: “Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να παλέψουμε, όπως κάναμε και στο πρώτο ματς που παίξαμε απέναντι στον Άρη. Το σημαντικό είναι πως θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.

Τους περιμένουμε στο ΟΑΚΑ, ώστε να μας υποστηρίξουν και πάρουμε την πρόκριση”, ανέφερε ο Σέρβος σέντερ και όσο για την καλή άμυνα των “κίτρινων” υποστήριξε: “Στόχος μας θα είναι να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να μην τους δώσουμε δικαίωμα να μας απειλήσουν. Προετοιμαστήκαμε για να βρούμε λύσεις και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω όσο καλύτερη δουλειά γίνεται”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ