ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένα μήνα εκτός ο Λάσμε

Ένα μήνα εκτός ο Λάσμε
INTIME SPORTS

Δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Στεφάν Λάσμε υπέστη οστικό οίδημα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για ένα μήνα (videos).

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Παναθηναϊκού, καθώς ο Στεφάν Λάσμε θα μείνει εκτός προπονήσεων για τον επόμενο μήνα.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ του "τριφυλλιού" υπέστη οστικό οίδημα και θα χάσει ουσιαστικά την προετοιμασία της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας του "τριφυλλιού" ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης ανέφερε: " Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Εχουν έρθει και άλλα παιδιά. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα έχει πολλή δουλειά στη φυσική κατάσταση, να δουλέψουμε κάποια πράγματα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ".

Για την επιστροφή των Αντώνη Φώτση και Μάικ Μπατίστ είπε: " Είναι δύο παιδιά τα οποία τα ξέρουμε. Θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα όπως το έχουν κάνει και στο παρελθόν".

Τέλος, για τις προσδοκίες του κόσμου όσον αφορά την Ευρωλίγκα είπε: " Στα λόγια όλα είναι καλά, στο γήπεδο όμως πρέπει να δίνουμε τις απαντήσεις. Και εμείς έχουμε στόχο όλους τους τίτλους, αλλά θα πάμε βήμα βήμα σε κάθε διοργάνωση και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε".

Ο Πινγκ Σανγκ που έφτασε σήμερα στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό είπε: " Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι στον Παναθηναϊκό και στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Μου άρεσε πολύ το ευρωπαϊκό μπάσκετ και όπως είναι φυσικό γνώριζα τον Παναθηναϊκό από πριν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ