ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σανγκ Πινγκ: "Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα"

Σανγκ Πινγκ: "Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα"

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Κινέζος σέντερ που θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό. Ο Σανγκ Πινγκ έφτασε στη χώρα μας και δήλωσε περήφανος που θα παίξει στους "πράσινους".

Ο Σανγκ Πινγκ πάτησε το πόδι του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο πριν τις 10.00, φορώντας ένα πράσινο καπέλο του Παναθηναϊκού, με το σήμα της ομάδας και τα έξι αστέρια.

Κουβαλούσε μαζί του αρκετές αποσκευές και δήλωσε πανέτοιμος να ξεκινήσει να προπονείται με την ομάδα. Άλλωστε το πρώτο ραντεβού του "τριφυλλιού" για τη νέα σεζόν έχει οριστεί την Τρίτη το απόγευμα.

Στο μεταξύ μίλησε και στους δημοσιογράφους λέγοντας: "Είναι τιμή για εμένα. Και είναι τιμή που είμαι ο πρώτος Κινέζος που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά. Ο στόχος μου δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από το να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου την ομάδα.

Είμαι χαρούμενος γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είμαι περήφανος που θα παίξω σε αυτή την ομάδα. Είναι ένα όνειρο μου που γίνεται πραγματικότητα".

Ο Κινέζος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα στις 18:00 θα βρεθεί μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για να αρχίσει την προετοιμασία ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ