ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάζει τον Τζέιμς Άντερσον ο Παναθηναϊκός

Εξετάζει τον Τζέιμς Άντερσον ο Παναθηναϊκός

Ο Τζέιμς Άντερσον είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο φόργουορντ που έχει ξεχωρίσει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και εξετάζει εκτενώς ο Παναθηναϊκός. Αναλυτικά το προφίλ του πρώην παίκτη των Σίξερς (video)

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει περιπτώσεις φόργουορντ από το ΝΒΑ, για να ολοκληρώσει την περιφερειακή του γραμμή και να πλαισιώσει τους Διαμαντίδη, Σλότερ, Νέλσον, Παππά, Γιάνκοβιτς και Μποχωρίδη. Ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει και βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν είναι άλλος από τον Τζέιμς Άντερσον, τον πρώην παίκτη των Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Ο Άντερσον είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.98 και παίζει στο "3". Αποφοίτησε από το Οκλαχόμα Σίτι, όπου αγωνίστηκε μαζι με τον αστέρα των Κλίπερς, Μπλέικ Γκρίφιν. Έγινε ντραφτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο Νο20, αλλά στάθηκε άτυχος στη ρούκι χρονιά του καθώς τραυματίστηκε στο 5ο παιχνίδι του και στη συνέχεια μετατέθηκε στους Όστιν Τόρος (NBDL).

Το 2012 μεταπήδησε στους Ατλάντα Χοκς, πέρασε ξανά από τη D-League και επέστρεψε στους Σπερς. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τους Ρόκετς, υπέγραψε στους Σίξερς, κάνοντας την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Είναι χαρακτηριστικό ότις στις 11 Νοεμβρίου έκανε ρεκόρ καριέρας με 36 πόντους στη νίκη απέναντι στην πρώην ομάδα του, το Χιούστον. Μάλιστα το παιχνίδι πήγε παράταση με δικό του τρίποντο στα 6''.

Πέρσι είχε 10.1 πόντους (32% στο τρίποντο), 3.8 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ σε 29 λεπτά, παίζοντας τα 62 από τα 80 ματς της σεζόν ως βασικός!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ