ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Είπε "όχι" λόγω Ζαλγκίρις

Είπε "όχι" λόγω Ζαλγκίρις
INTIME SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όπως έγινε γνωστό από το απόγευμα, αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση του Παναθηναϊκού να γίνει ο νέος... Ομπράντοβιτς και προτίμησε να διατηρήσει την ιδιότητα του αθλητή. Διαβάστε στο Sport24.gr το γιατί.

Ο "Σάρας", που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αμερική με την εθνική ομάδα της χώρας του προετοιμαζόμενος για το προλυμπιακό τουρνουά, δεν φάνηκε διατεθειμένος να "σκοτώσει τον παίκτη μέσα του".

Άλλωστε και όσοι είχαν μιλήσει επί του θέματος τις τελευταίες ημέρες, αλλά και μες στη χρονιά, έλεγαν ότι ο Λιθουανός ένιωθε ότι έχει ακόμη 1-2 χρόνια καλού μπάσκετ μέσα του. Κάτι που φάνηκε, εξάλλου, με τις φετινές του εμφανίσεις.

Ο Γιασικεβίτσιους, λοιπόν, θα συνεχίζει να αγωνίζεται στα γήπεδα της Ευρώπης και δεν θα γίνει ο νέος... Ομπράντοβιτς, πετώντας το σορτσάκι σε μια νύχτα για να φορέσει το κοστούμι του προπονητή. Αντίθετα σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ετοιμάζεται την επόμενη χρονιά να αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις Κάουνας!

Οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες και όπως όλα δείχνουν ο "Σάρας" θα είναι ένας από τους πολλούς παίκτες του Παναθηναϊκού που θα αποχωρήσουν. Ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος Ρομανόφ ετοιμάζει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Γιασικεβίτσιους, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει για δεύτερη φορά στην πατρίδα του, μετά το σύντομο πέρασμα του από τη Λιέτουβος Ρίτας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ