ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Είπε "όχι" ο Γιασικεβίτσιους

Είπε "όχι" ο Γιασικεβίτσιους
INTIME SPORTS

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους διαμήνυσε στη διοίκηση του Παναθηναϊκού πως δεν είναι έτοιμος ακόμα να κάνει το επόμενο βήμα, κρεμώντας τη φανέλα και φορώντας το κοστούμι του προπονητή

Ήταν γνωστό, ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήθελε να αγωνιστεί για ένα με δύο ακόμα χρόνια, θεωρώντας πως μπορεί να προσφέρει σε όποια ομάδα κι αν του προσφέρει συμβόλαιο.

Η αρχική του σκέψη μάλιστα ήταν να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, εφόσον έμενε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και η διοίκηση της ΚΑΕ σκέφτηκε να του προτείνει να πετάξει τα αθλητικά και να φορέσει το κοστούμι του προπονητή.

Ωστόσο, ο Λιθουανός άσος που βρίσκεται στο Χιούστον με την Εθνική Λιθουανίας, που θεωρήθηκε ως ο ιδανικός για να καλύψει το κενό του Ομπράντοβιτς, φαίνεται πως δεν πείστηκε.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του, τη στήριξη που θα απολάμβανε αλλά και την αγάπη του κόσμου, αλλά μάλλον δεν ήταν αρκετά όλα αυτά για να τον πείσουν να αποδεχτεί την πρόταση.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς πλέον, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει σε άλλες περιπτώσεις τον αντί-Ομπράντοβιτς, με το χρόνο να πιέζει πάντως, καθώς οι παίκτες του βασικού κορμού της ομάδας δεν έχουν συμβόλαιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ