ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Θεός... Άρης
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική εμφανίστηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης που μίλησε και για το ντέρμπι της Κυριακής.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη στην κλήρωση του "Τζόκερ" και μίλησε τόσο για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, όσο και για την Εθνική ομάδα.
Αρχικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή. «Το πιο σημαντικό είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες των δύο ομάδων θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Είναι βασικό όμως να διεξαχθεί ο αγώνας μέσα σε κόσμια ατμόσφαιρα. Υπάρχει πρόβλημα γενικά και βέβαια έχει αγγίξει και το μπάσκετ, αλλά εύχομαι να το ξεπεράσουμε όλοι» τόνισε χαρακτηριστικά.
Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Εθνική ο Διαμαντίδης είπε: «Όχι, πέρασα πολύ ωραία στην Εθνική, αλλά όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν».
Οι πράσινοι πάντως ξεκίνησαν προπονήσεις με τους Ζοτς και Μάριτς να αποκλείονται την Κυριακή στο Βελιγράδι λόγω κακοκαιρίας. Στο μυαλό όλων είναι αρχικά το παιχνίδι με την Φενέρ, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις των Μπατίστ, Καλάθη αλλά και των όσων έγραψε στο blog του ο Κώστας Καϊμακόγλου.
Μοναδικός πονοκέφαλος για τον Ζοτς είναι ο Στίβεν Σμιθ που θα επιστρέψει στο παρκέ σε 10 μέρες.
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αναχώρησε για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012. Videos
Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής του 5ου μικρού τελικού (73-63) κι αυτός που κατέκτησε την 3η θέση, εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιρας. Καταχειροκροτήθηκαν νικητές και γηπεδούχοι στο "νησί των Ιπποτών".
Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. "Θέλω νέα πρόκληση", δήλωσε
Σε ηλικία μόλις 31 ετών ο Φράνκο Κοστάνσο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα γάντια του όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.
Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε από την Αυστρία που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Βελγίου και τόνισε πως κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά που θα αγωνίζεται στο μέλλον.