ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Δεν επιστρέφω στην Εθνική"

Διαμαντίδης: "Δεν επιστρέφω στην Εθνική"
Διαμαντίδης και Σπανούλης εμφανώς προβληματισμένοι INTIME SPORTS

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική εμφανίστηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης που μίλησε και για το ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη στην κλήρωση του "Τζόκερ" και μίλησε τόσο για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, όσο και για την Εθνική ομάδα.

Αρχικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή. «Το πιο σημαντικό είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες των δύο ομάδων θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Είναι βασικό όμως να διεξαχθεί ο αγώνας μέσα σε κόσμια ατμόσφαιρα. Υπάρχει πρόβλημα γενικά και βέβαια έχει αγγίξει και το μπάσκετ, αλλά εύχομαι να το ξεπεράσουμε όλοι» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Εθνική ο Διαμαντίδης είπε: «Όχι, πέρασα πολύ ωραία στην Εθνική, αλλά όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν».

Οι πράσινοι πάντως ξεκίνησαν προπονήσεις με τους Ζοτς και Μάριτς να αποκλείονται την Κυριακή στο Βελιγράδι λόγω κακοκαιρίας. Στο μυαλό όλων είναι αρχικά το παιχνίδι με την Φενέρ, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις των Μπατίστ, Καλάθη αλλά και των όσων έγραψε στο blog του ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Μοναδικός πονοκέφαλος για τον Ζοτς είναι ο Στίβεν Σμιθ που θα επιστρέψει στο παρκέ σε 10 μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ