ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπατίστ: "Σκεφτόμαστε την Φενέρ"

Μπατίστ: "Σκεφτόμαστε την Φενέρ"
INTIME SPORTS

Ο Μάικ Μπατίστ τόνισε πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν είναι στο μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού, αφού προηγείται εκείνο με την Φενέρ.

"Είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε καλά. Πρώτα για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και μετά θα έχουμε άλλες δύο μέρες για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Άρα θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρουμε τι σημαίνει, αλλά προέχει η Φενέρ.

Πρέπει όμως πρώτα να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας στο πρώτο ματς και μετά να δούμε το επόμενο", είπε αρχικά ο Αμερικανός στην Πράσινη και συνέχισε:

"Στην Κωνσταντινούπολη ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς. Έπρεπε να κερδίσουμε. Χάσαμε από την Ούνιξ εντός έδρας και βάλαμε τους εαυτούς μας σε δυσκολίες. Από το πρώτο λεπτό βγήκαμε με πολλή ενέργεια στο γήπεδο με συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και κίνητρο.

Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε γιατί επιστρέψαμε στο σημείο που θέλαμε, αλλά αν δεν συνεχίσουμε έτσι και αν δεν κερδίσουμε και εντός έδρας τη Φενέρ πάλι θα έχουμε επιστρέψει στα ίδια που ήμασταν και μετά τον αγώνα με την Ούνιξ με αποτέλεσμα η νίκη μας στην Τουρκία να μην έχει καμία σημασία".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό, είπε: "Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στη Φενέρ. Μετά που θα τελειώσει αυτό το παιχνίδι θα δούμε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό".

Στην ίδια εκδήλωση ήταν και ο Νίκος Καλάθης που τόνισε: «Είναι δύσκολα παιχνίδια. Πρώτα όμως θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας την Πέμπτη κόντρα στη Φενέρ. Θα έρθουν έτοιμοι να παίξουν και θα είμαστε το ίδιο έτοιμοι και εμείς.

Έχουμε μερικές προπονήσεις ακόμα και μετά θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρ, θα κοιτάξουμε και τον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι για το οποίο δεν θέλω να μιλήσω ακόμα καθώς είναι αρκετά μακριά. Η άμυνά μας ήταν καταπληκτική. Πετύχαμε και κάποια δύσκολα καλάθια και γενικά είχαμε πολύ καλή απόδοση. Όσο για μένα, προσπαθώ απλά να βοηθήσω με κάθε τρόπο την ομάδα μου. Με την άμυνα, με το να τρέξω στο γήπεδο και ό,τι άλλο χρειαστεί».

Την Κυριακή μάλιστα ο Νίκ Καλάθης είχε φροντίσει να ανεβάσει ψηλά των πήχη των προσδοκιών του για τη φετινή περίοδο τονίζοντας στα παιδιά των ακαδημιών BAC: "Θέλω να κερδίσω περισσότερους τίτλους. Θέλω το Κύπελλο Ελλάδας το οποίο δεν έχω και ένα ακόμα Ευρωπαϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ