ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάρωσε τα βραβεία ο Παναθηναϊκός

Σάρωσε τα βραβεία ο Παναθηναϊκός

Με βάση τις αξιολογήσεις ευρωπαϊκής ιστοσελίδας μπάσκετ για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός σάρωσε τα βραβεία σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες!

Οι μόνες κατηγορίες στις οποίες δεν επιλέχθηκαν παίκτες του Παναθηναϊκού ως κορυφαίοι, ήταν η κατηγορία καλύτερου κοινοτικού όπου αναδείχθηκε κορυφαίος ο Ράσο Νεστέροβιτς , η κατηγορία κορυφαίου αμυντικού όπου αναδείχθηκε ως καλύτερος ο Τζαμόντ Γκόρντον και η κατηγορία καλύτερου σέντερ όπου πήρε το βραβείο ο Γιάννης Μπουρούσης και οι τρεις προαναφερθέντες είναι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός όμως, κυριάρχησε σε 7(!) κατηγορίες, με τον αρχηγό των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, Δημήτρη Διαμαντίδη να αναδεικνύεται κορυφαίος σε δύο κατηγορίες!

Με βάση το "eurobasket.com" για τον Παναθηναϊκό αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης ως κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος και ως καλύτερος Ελληνας, Αντώνης Φώτσης ως καλύτερος φόργουορντ, Ρομέιν Σάτο ως καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος, Νικ Καλάθης ως πιο βελτιωμένος παίκτης(μαζί με τον Μαυροκεφαλίδη του Ολυμπιακού), Μάικ Μπατίστ ως κορυφαίος ξένος και βέβαια ως καλύτερος προπονητής της χρονιάς, ο "αρχιτέκτονας" των επιτυχιών ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ