ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απογοήτευση αλλά και πείσμα

Απογοήτευση αλλά και πείσμα
INTIME SPORTS

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό και με δεδομένο ότι την Κυριακή (1/6) ίσως παίξουν τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, να αντιδράσουν

Το κλίμα μετά την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στις τάξεις των "πράσινων".

Ωστόσο, με δεδομένο ότι το τρίτο παιχνίδι χάθηκε και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, οι παίκτες του Παναθηναϊκού στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στον 4ο τελικό.

Έναν τελικό που μπορεί να είναι και ο τελευταίος της σεζόν, εφόσον νικήσει ο Ολυμπιακός. Κατά συνέπεια, αυτό για το οποίο θα παλέψουν μέχρι τέλους οι "πράσινοι" είναι να πάρουν το παιχνίδι στο ΣΕΦ, για να επιστρέψει η σειρά στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (4/6).

Πρωταρχικός τους στόχος πάντως είναι να παρουσιάσουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο με δεδομένο ότι και στους τρεις πρώτους αγώνες, οι εμφανίσεις τους δεν ήταν ανάλογες των προσδοκιών.

Πλέον, το φαβορί για την επικράτηση είναι ο Ολυμπιακός που θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του, άρα αντιλαμβάνεται κανείς πόσο πολύ δύσκολο θα είναι το έργο των "πράσινων".

Είναι όμως αποφασισμένοι οι παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη να τα δώσουν όλα για όλα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τελευταίο τους ίσως φετινό παιχνίδι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ