ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από την Κάχα στην Καβάλα

Από την Κάχα στην Καβάλα
Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Ίαν Βουγιούκας μίλησαν για τον αγώνα του Παναθηναϊκού στην Καβάλα και τις δυσκολίες που κρύβουν τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Το να παίζει ο Παναθηναϊκός συνεχόμενα παιχνίδια δεν γίνεται πρώτη φορά. Έτσι μετά το ματς με την Κάχα που τελείωσε με αγχωτικό τρόπο περίπου στις 10 το βράδυ της Πέμπτης, οι πράσινοι παίζουν στις 15.00 του Σαββάτου στην Καβάλα.

Το διάστημα των 41 ωρών που μεσολαβεί δεν είναι καθόλου μεγάλο και αυτό σχολίασαν στις δηλώσεις τους για τον αγώνα, τόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όσο και ο Ίαν Βουγιούκας.

Αναλυτικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι όπως ήταν αυτό με την Κάχα Λαμποράλ, έχουμε στο πρόγραμμα μία ακόμη δυνατή εκτός έδρας αναμέτρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως είναι το παιχνίδι με την Καβάλα. Είναι γεγονός πως δεν είναι εύκολο να παίζεις δεύτερο δυνατό παιχνίδι μέσα σε δύο ημέρες και θα πρέπει να έχουμε φρέσκο μυαλό και να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα», τόνισε.

Από την μεριά του ο Ίαν Βουγιούκας είπε πως: «Έχουμε έναν ακόμη αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα μπροστά μας, όπου ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Η Καβάλα έχει δείξει με την πορεία της ότι είναι μια σοβαρή ομάδα που παλεύει όλους τους αγώνες, είναι πιο δυνατή στην έδρα της, έχει πάρει κάποια πολύ καλά αποτελέσματα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προσεκτικοί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε. Είναι το πρώτο που πρέπει να προσέξουμε, αναζητώντας παράλληλα και μια καλή εμφάνιση».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ