ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από την αποθέωση Σισέ μέχρι το "ντου" του Θανάση

Από την αποθέωση Σισέ μέχρι το "ντου" του Θανάση
INTIME SPORTS

Η κάμερα του Sport24.gr βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και σας παρουσιάζει το ντελίριο ενθουσιασμού που προκάλεσε η είσοδος του Σισέ στο γήπεδο, αλλά και την επίθεση του Θανάση Γιαννακόπουλου προς τους διαιτητές (vids)

Το Sport24.gr βρέθηκε στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη το απόγευμα για τον τέταρτο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και σας παρουσιάζει όλα όσα δεν είδατε.

Από την αποθέωση που γνώρισε ο Τζιμπρίλ Σισέ όταν μπήκε στο παρκέ, μέχρι την έξαλλη αντίδραση του Θανάση Γιαννακόπουλου στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Ο κόσμος του Παναθηναϊκός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των μελών της ομάδας και έδωσε δυναμικό παρών στο κλειστό για τον τέταρτο τελικό των πλέι οφ που ήταν και ο τελευταίος εντός έδρας για φέτος.

Περίπου 10 λεπτά πριν το ξεκίνημα του αγώνα, ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο και αρχικά δεν έγινε αμέσως αντιληπτός.

Μέχρι που τελικά έκατσε στη θέση του στα επίσημα και τον κατάλαβε η πλειοψηφία των οπαδών του Παναθηναϊκού και τον αποθέωσε, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος καταφέρθηκε εναντίον των διαιτητών, όντας εκνευρισμένος για ορισμένα σφυρίγματά τους που θεώρησε πως αδικούσαν τον Παναθηναϊκό και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους.

Ωστόσο συγκρατήθηκε από ανθρώπους του περιβάλλοντός τους και δεν δόθηκε συνέχεια στο θέμα, ωστόσο οι διαιτητές κατά την αποχώρησή τους βρέθηκαν στο στόχαστρο του κόσμου που τους πέταξαν ορισμένα αντικείμενα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ