ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακούφιση για Γκιστ, εν αναμονή της μαγνητικής

Ανακούφιση για Γκιστ, εν αναμονή της μαγνητικής

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που έβγαλε ο Τζέιμς Γκιστ δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα σε οστό, κάτι που σημαίνει ότι ο Αμερικανός απέφυγε τα χειρότερα. Δείτε το μήνυμα που έγραψε στο Instagram!

Άκυρος ο συναγερμός στον Παναθηναϊκό. Οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ δεν επιβεβαιώθηκαν, αφού οι ακτινολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Αμερικανός φόργουορντ έδειξαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα σε κάποιο οστό, άρα πρόκειται για μυικό τραυματισμό στον προσαγωγό.

Είναι απλά μία μικρή αναποδιά. Θα επιστρέψω πριν μπορέσετε να πείτε SuperCajaFrajaListickExpiallaDocious” έγραψε στο Instagram ο εμφανώς ευδιάθετος φόργουορντ του Παναθηναϊκού, που ανήρτησε μάλιστα και μία φωτογραφία του σε καρότσι, σχηματίζοντας με τα δάχτυλα του το σήμα της νίκης.

Ο Γκιστ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία μετά την επιστροφή της αποστολής από τη Μαδρίτη προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, εντούτοις τα πρώτα νέα είναι ενθαρρυντικά. Βέβαια, το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της EuroLeague θα το χάσει, όπως και να 'χει.

Just a minor setback.. I will be back before you can say SuperCajaFrajaListickExpiallaDocious #WheelChairShawty#BoutToDoDonutsInTheAirport#FastFurious9#GodGotMe#NoWorries

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης James Gist III (@gistopoulous14) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ