ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωση-διάψευση από τον Παναθηναϊκό για Γιάνκοβιτς

Ανακοίνωση-διάψευση από τον Παναθηναϊκό για Γιάνκοβιτς

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση της θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν μπαίνει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων μεσούσης της περιόδου, διαψεύδοντας με τη σειρά του τα όσα γράφτηκαν για συμφωνία με τον Γιάνκοβιτς

Το ρεπορτάζ περί συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, υποχρέωσε την "πράσινη" ΚΑΕ να πάρει άμεσα θέση, προκειμένου να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση της, διέψευσε κατηγορηματικά ότι κάνει συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις μεσούσης της σεζόν, καθώς όπως αναφέρει σέβεται τόσο το πρωτάθλημα, όσο και τις ομάδες και τους παίκτες αυτών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Αναφορικά με δημοσιεύματα περί συμφωνιών, διαπραγματεύσεων ή συζητήσεων που αφορούν στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σέβεται το πρωτάθλημα, τις ομάδες, τους αθλητές και τα συμβόλαια που έχουν σε ισχύ κι ως εκ τούτου μεσούσης της χρονιάς δεν μπαίνει σε καμία τέτοια διαδικασία.

Η τακτική μας είναι γνωστή: Οι οριστικές αποφάσεις λαμβάνονται στο τέλος της χρονιάς όπου βέβαια απόλυτη προτεραιότητα δίνεται στους αθλητές που ήδη στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ