ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Λοτζέσκι η προπόνηση

Χωρίς Λοτζέσκι η προπόνηση
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Λοτζέσκι προπονήθηκε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, καθώς έχει μία σύσπαση στον ορθό μηριαίο. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και θα παίξει στον τέταρτο τελικό.

Ύστερα από το break στο ΟΑΚΑ και το 2-1 στη σειρά των τελικών των playoffs, οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στο ΣΕΦ ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ (19:45, NEΡΙΤ) της Κυριακής (1/6).

Στο στρατόπεδο των Πειραιωτών υπάρχει ικανοποίηση για τις δύο καλές εμφανίσεις της ομάδας, ξέρουν πως μπροστά τους έχουν μία τεράστια ευκαιρία ώστε να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα μέσα στο "σπίτι" τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επικρατεί χαλαρότητα και εφησυχασμός.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αντιμετωπίσουν με ηρεμία και δίχως άγχος την αναμέτρηση. Το break στο ΟΑΚΑ τους έδωσε καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και επισημαίνουν πως αν παίξουν το καλό μπάσκετ που ξέρουν και μπορούν, βγάζοντας στο παρκέ όλη την καλή δουλειά που κάνουν ολόκληρη την χρονιά, επιβάλλοντας τον δικό τους ρυθμό στην αναμέτρηση, τότε θα φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη που θα τους δώσει την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Την Παρασκευή (30/5) δεν προπονήθηκε με την ομάδα ο Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανός φόργουορντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις (σύσπαση) στον ορθό μηριαίο (στο δεξί πόδι) και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός προγράμματος. Από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και η συμμετοχή του στον τέταρτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζεται δεδομένη.

Ενοχλήσεις ένιωσε και ο Μάρντι Κόλινς, αλλά προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του. Εκτός είναι και ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος δεν υπολογίζεται ενόψει του τέταρτου τελικού καθώς τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται με διάστρεμμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ