ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Χάνει το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας"

"Χάνει το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός τοποθετήθηκε επί της τελευταίας ανακοίνωσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που αφορούσε τον πρόεδρο της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, με μια λιτή ανακοίνωση

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία καλεί τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν επί θέματος που αφορά τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν λόγο για "μετατροπή ανύπαρκτου ζητήματος σε υπαρκτό".

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: "Με τη σημερινή ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός χάνει και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας. Προφανώς αποπειράται να μετατρέψει ένα ανύπαρκτο ζήτημα σε υπαρκτό για να εξομοιώσει ανόμοιες συμπεριφορές.

Τα δικαιοδοτικά όργανα σε μία ευνομούμενη χώρα δεν επεμβαίνουν «εκ του μη όντος» επειδή το ζητά υστερικά η εφημερίδα του ιδιοκτήτη μίας ομάδας, αλλά όταν πράγματι συντρέχει παραβατική συμπεριφορά. Όπως δηλαδή έχει γίνει επανειλημμένα μέχρι σήμερα με τις ενέργειες του προέδρου της που δυσφημούν το άθλημα και ναρκοθετούν τις σχέσεις των δυο συλλόγων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ