ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζέιμς: "Όνειρο το Final Four με τον Ολυμπιακό"

Τζέιμς: "Όνειρο το Final Four με τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Σον Τζέιμς πήρε γεύση από το ΣΕΦ, στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Είδε τη νέα του ομάδα να επικρατεί (79-71), με τον ίδιο να εκφράζει μετά το τέλος της αναμέτρησης τα... "ερυθρόλευκα" όνειρά του.

Λίγο πριν το τζάμπολ του ντέρμπι με την ΑΕΚ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σον Τζέιμς . Ο Αμερικανός σέντερ αποχώρησε από την Μπιλμπάο, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της χρονιάς με τον Ολυμπιακό, αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Πάτρικ Γιάνγκ. Πρόλαβε μάλιστα να πάρει την πρώτη γεύση από το ΣΕΦ, στο παιχνίδι με την "Ένωση" , μιλώντας μάλιστα για τα όνειρα που έχει ενόσω θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

" Είμαι αμυντικός παίκτης και θα προσπαθήσω να βάλω αυτό το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού μου στον Ολυμπιακό", ήταν η αρχική τοποθέτηση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, στην κάμερα του OTE TV. Δεν έμεινε εκεί όμως, αφού ξεκαθάρισε πως " προσπαθώ να βάλω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς. Ο Ολυμπιακός τα πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα. Δεν ήρθα για να πω ότι θα αλλάξω κάτι. Ήρθα για να βοηθήσω όπως μπορώ, κι όπως κρίνει ο προπονητής. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειαστεί η ομάδα ανά πάσα στιγμή".

Τζέιμς: "Όνειρο το Final Four με τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

ήταν εξαιρετική η εμπειρία στη Μακάμπι. Ήμουν αρχηγός εκείνη τη χρονιά, αλλά δεν έπαιξα στο Final Four γιατί ήμουν τραυματίας. Για μένα το να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό σημαίνει ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να φτάσουμε μέχρι το Final Four. Αυτό είναι το όνειρό μου πλέον, να παίξω στο Final Four με τη φανέλα του Ολυμπιακού".

Τέλος, αναφέρθηκε στα αγωνιστικά στοιχεία που πρόλαβε να διαγνώσει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: " Γενικά ξέρω την ομάδα, την παρακολουθούσα. Αυτό που κατάλαβα αμέσως είναι το πόσο δυνατά παίζει ο Ολυμπιακός, η ένταση που βγάζει. Δίνει μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα, γιατί αυτή κάνει τη διαφορά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ