ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόμιτς: "Μείναμε από ενέργεια"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο βοηθός του Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς, τόνισε ότι ο Ολυμπιακό έμεινε από δυνάμεις στο τέταρτο δεκάλεπτο και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 72-59 από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ με τον Μίλαν Τόμιτς να μη στέκεται στις απουσίες που είχαν οι ερυθρόλευκοι στο ματς. Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του έμειναν από ενέργεια στο τέταρτο δεκάλεπτο.

"Μέχρι το 30 ήμασταν κοντά στο σκορ και το παιχνίδι πήγαινε έτσι όπως το θέλαμε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν είχαμε ενέργεια και για αυτό χάσαμε" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Σε ερώτηση που του έγινε για τις απουσίες που είχε ο Ολυμπιακός τόνισε: "Θέλουμε οι παίκτες να είναι καλά. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν πίσω στο σκορ τρεις πόντους. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Χάσαμε επειδή μείναμε χωρίς ενέργεια"

Για τον Ρίβερς και το γεγονός ότι έκανε ακόμα ένα καλό παιχνίδι κόντρα στους ερυθρόλευκους είπε: "Ο Ρίβερς έχει βάλει μεγάλα σουτ. Είχαμε πει να μην το αφήσουμε να σουτάρει και να μπει μέσα. Πολλές φορές άλλο τα λόγια και άλλο η πράξη. Θα το βελτιώσουμε και στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι".

Τέλος, σε ερώτηση για την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη δήλωσε: "Δεν έχουμε κάποια εικόνα. Θα κάνει τις εξετάσεις και θα δούμε τι ακριβώς έχει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ