ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το βράδυ το ραντεβού Σπανούλη-Αγγελόπουλων

Το βράδυ το ραντεβού Σπανούλη-Αγγελόπουλων
INTIME SPORTS

Το βράδυ της Παρασκευής θα διεξαχθεί τελικά το ραντεβού μεταξύ του Βασίλη Σπανούλη και των αδερφών Αγγελόπουλων, το οποίο και θα κρίνει το μέλλον του στο μεγάλο λιμάνι.

Η μεγάλη ώρα για τους φίλους του Ολυμπιακού έφτασε... Το βράδυ (και όχι το μεσημέρι τελικά) της Παρασκευής (5/7) θα πραγματοποιηθεί το σημαντικό και κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στον Βασίλη Σπανούλη και τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην Arcadia στο κέντρο των Αθηνών, όπου εκεί είχε βάλει την υπογραφή του ο Έλληνας διεθνής γκαρντ πριν από σχεδόν τρία χρόνια (11 Ιουλίου 2010).

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με μεταμεσονύχτιο δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τους back-to-back πρωταθλητές Ευρώπης ανεξάρτητα από την προσφορά που θα του κατατεθεί από τους ιδιοκτήτες των "ερυθρολεύκων", με το καταλανικό μέσο να υποστηρίζει πως τα κίνητρα της αποχώρησής του δεν έχουν σχέση με το οικονομικό (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ ).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ