ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Σπανούλης θα μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό"

"Ο Σπανούλης θα μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο Έλληνας γκαρντ θα μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια θα αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να δέχεται... βροχή της προτάσεις, όμως όπως τόνισε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ο Έλληνας γκαρντ και MVP της φετινής Ευρωλίγκας θα μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό προτού αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο μάνατζερ του Σπανούλη μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Βαρκελώνη, καθώς η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης του πρώτα θα συζητήσει με τους "ερυθρόλευκους (το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή).

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν πιθανότητες να συνεχίσει ο Σπανούλης την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, ο Ραζνάτοβιτς ανέφερε: " Φυσικά και υπάρχουν πιθανότητες, όμως πρώτα θα πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά. Η πρώτη ομάδα με την οποία θα μιλήσουμε θα είναι ο Ολυμπιακός.

Εκεί ο Σπανούλης πέρασε τρία εξαιρετικά χρόνια. Μετά θα μιλήσουμε και με άλλες ομάδες ώστε να πάρουμε μια απόφαση. Μέχρι τώρα όμως δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν σε σοβαρό επίπεδο".

Σύμφωνα με όλα όσα έχουν έρθει στη δημοσιότητα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται ότι είναι διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό που αγγίζει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια στον Σπανούλη, ενώ η προσφορά της Μπαρτσελόνα πλησιάζει τα 2,6 εκατομμύρια ετησίως.

Προφορική συμφωνία με τον Λο

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Έισι Λο. Ο Αμερικανός είχε δεχτεί προτάσεις και από άλλες ομάδες της Ευρώπης - κυρίως από Ρωσία, Τουρκία -, ψάχνοντας παράλληλα και για συμβόλαιο στο ΝΒΑ, χωρίς όμως να πάρει τις εγγυήσεις που ήθελε από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Η πρόταση των Πειραιωτών ανέρχεται σε 850.000 δολάρια ετησίως για συμβόλαιο δύο ετών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ