ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

To γλέντι του Ολυμπιακού στον Σφακιανάκη

To γλέντι του Ολυμπιακού στον Σφακιανάκη

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού γιόρτασε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Σφακιανάκης. Δείτε videos από το ερυθρόλευκο πάρτι. Τα σχόλια του Πάουελ για τα λουλούδια και η τούρτα-έκπληξη στον Σπανούλη.

Το βράδυ του Σαββάτου (18/5) η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έδωσε το "παρών" στο νυχτερινό κέντρο "Αστέρια Γλυφάδας", στο οποίο τραγουδούν οι Νότης Σφακιανάκης και Αγγελική Ηλιάδη.

Το "παρών" στο μαγαζί έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όντας παρόντες οι πρόεδροι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ εκεί ήταν φυσικά και όλο το προπονητικό-τιμ των ερυθρολεύκων, με τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα να παίρνει θέση κοντά στη πίστα, δίπλα στους προέδρους.

Στα διπλανά τραπέζια έκατσαν οι αθλητές, οι περισσότεροι συνοδευόμενοι από τις γυναίκες τους. Όλοι τους διασκέδασαν και βρήκαν μια ευκαιρία ώστε να ξεσκάσουν και να χαλαρώσουν ενόψει της συνέχειας. Μοναδικός απών από τους καλαθοσφαιριστές ήταν ο Πέρο Άντιτς, λόγω οικογενειακού θέματος.

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν εκείνη που βγήκε πρώτη στη σκηνή και καλωσόρισε την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία τόνισε στο κοινό πως "κοντά μας απόψε έχουμε το τρίτο μας αστέρι παιδιά", αναφερόμενη στο τρίτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που κατέκτησαν οι Πειραιώτες, δίνοντάς τους παράλληλα πολλά συγχαρητήρια.

Στη συνέχεια οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, σηκώθηκαν και έφεραν στο τραπέζι το βαρύτιμο τρόπαιο, μέσα σε αποθέωση από τους θαμώνες του μαγαζιού, με το γλέντι να συνεχίζεται και τους περισσότερους να αναλώνονται σε λουλουδοπόλεμο.

Στο ένα τραπέζι έκατσαν οι Λο, Πάουελ, Πέρκινς, Χάινς, Γκετσεβίτσιους, Σερμαντίνι, Περπέρογλου, Σπανούλης και Σλούκας, ενώ στο διπλανό ήταν οι Παπανικολάου, Κατσίβελης, Γεωργάκης, Μάντζαρης, Μαυροειδής και Πρίντεζης.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο, με αρκετούς θαμώνες του μαγαζιού να βγαίνουν μάλιστα και φωτογραφίες με τους αθλητές, ενώ στη συνέχεια έφτασε στο τραπέζι και μια τούρτα αφιερωμένη στον MVP της φετινής Euroleaue, Βασίλη Σπανούλη.

Η μεγάλη στιγμή της βραδιάς ήρθε πάντως λίγο αργότερα, με την είσοδο του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους θαυματές του.

Ο γνωστός τραγουδοποιός ξεκίνησε το πρόγραμμα του και στη συνέχεια εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στο μαγαζί η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Αφού καλωσόρισε και εκείνος με την σειρά του την ομάδα του Ολυμπιακού στα "Αστέρια Γλυφάδας", είπε τα εξής: "Κυρίες και κύριοι απόψε είναι μαζί μας ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός. Τους αξίζουν όλες οι τιμές, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη", με την ορχήστρα να ξεκινά να παίζει τον ύμνο του συλλόγου, μέσα σε αποθέωση από τους θαμώνες του μαγαζιού, οι οποίοι τον τραγουδούσαν ρυθμικά.

Στη συνέχεια είπε "θα παρακαλούσα τον αρχηγό (Σπανούλη) να μου πει αν το Κύπελλο είναι βαρύ, γιατί το σηκώνετε με δύναμη", με τον Βασίλη να απαντά "είναι βαρύ", ενώ ακολούθως ο Έλληνας τραγουδιστής ζήτησε να δει πως είναι από κοντά το τρόπαιο, με τον Λο να του το παραδίδει στα χέρια.

Ο Έλληνας τραγουδιστής, όμως, κοιτάζοντας το εξέφρασε την εξής απορία: "Κοιτάχτε τι γίνεται βρε παιδιά. Έχει πάρει το Κύπελλο η ομάδα μας και πάνω γράφει Turkish Airlines (είναι ο χορηγός της Euroleague). Αν είναι δυνατόν!".

Στη συνέχεια ο Νότης Σφακιανάκης με προσοχή επέστρεψε το τρόπαιο στον Κώστα Παπανικολάου, δίνοντας και πάλι θερμά συγχαρητήρια στα μέλη της ομάδας του Πειραιά για την μεγάλη τους επιτυχία, ενώ χαιρέτησε δια χειραψίας τους προέδρους της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

''Τα είδε όλα'' ο Πάουελ

Η ομάδα του Ολυμπιακού γιόρτασε την κατάκτηση του ευρωπαϊκού στα μπουζούκια και ο "πρωτάρης" Τζος Πάουελ δεν σταμάταγε να βγάζει φωτογραφίες. Δ είτε τα σχόλιά του ΕΔΩ.

Τούρτα-έκπληξη στον Σπανούλη

Στο γλέντι των Πρωταθλητών Ευρώπης δόθηκε μια τούρτα-έκπληξη στον Σπανούλη. Δείτε τι ανέφερε ΕΔΩ

Δείτε videos από το γλέντι:

Δείτε περισσότερα videos στο "Redplanet.gr".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ