ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

''Τα είδε όλα'' στα μπουζούκια ο Πάουελ

''Τα είδε όλα'' στα μπουζούκια ο Πάουελ

Η ομάδα του Ολυμπιακού γιόρτασε την κατάκτηση του ευρωπαϊκού στα μπουζούκια και ο "πρωτάρης" Τζος Πάουελ δεν σταμάταγε να βγάζει φωτογραφίες. Δείτε τα σχόλιά του.

Οι... εορτασμοί για το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν με τον πατροπαράδοτο τρόπο: Τα μπουζούκια.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, αφού κρέμασαν το λάβαρο του Λονδίνου στην οροφή του ΣΕΦ, έδωσαν ραντεβού αργά το βράδυ του Σαββάτου στο μαγαζί όπου τραγουδάει ο Νότης Σφακιανάκης.

Μαζί τους είχαν και την κούπα την οποία ο- γνωστός για τα "ερυθρόλευκα" του αισθήματα- Notis πήρε στα χέρια του, με τους θαμώνες να... της πετάνε λουλούδια!

Η όλη εμπειρία αυτής της νύχτας φάνηκε πρωτόγνωρη στον Τζος Πάουελ. Ο Αμερικανός γενικά αυτές τις ημέρες "τα έχει δει όλα". Υποδοχές σε αεροδρόμια, πορείες μέχρι το γήπεδο και τώρα μπουζούκια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες στο twitter από την βραδιά στο Νότη με αποκορύφωμα το στιγμιότυπο με τα λουλούδια μπροστά στα πόδια του τραγουδιστή, το οποίο το συνόδεψε με το σχόλιο: "Μεγάλη εμπειρία"!

Βέβαια το γλέντι δεν κράτησε πολύ καθώς την Τετάρτη ξεκινούν τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Ολυμπιακού αποχώρησαν λίγο μετά τις 3 το πρωί, θα απολαύσουν σήμερα το ρεπό τους και από Δευτέρα στα... βάσανα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ